Foto: Vida Press/Instagram.com/theshando/
Savulaik populārā jauniešu seriāla "Beverlihilsa 90210" zvaigzne Šenona Dohertija (attēlā) pērn sniedza publisku paziņojumu, ka viņai konstatēts krūts vēzis. Sieviete slimības dēļ šonedēļ noskuvusi savu garos matus.

Aizvadītā gada vasarā Dohertija paziņoja, ka viņai atklāts vēzis un uzsākta ārstēšanās. Pēdējos mēnešos ziņas par viņas gaitām bija skopas, taču jūnija izskaņā tapušas prese fotogrāfu bildes apliecināja, ka slimība seriālu zvaigzni ļoti novārdzinājusi.

Nevienam nav noslēpums, ka ķīmijterapija un vēža ārstēšana uz organismu atstāj graujošas sekas – slimnieks izskatās savārdzis, sāk izkrist mati un parādās citas nepatīkamas blaknes.

Lielākā daļa slimnieku nolemj matus nogriezt pavisam. Šim piemēram sekojusi arī Dohertija. Viņa savā "Instagram" foto blogā publicējusi bilžu sēriju, kurā soli pa solim atspoguļots, kā viņai noskūtas garās cirtas.

Bildes atspoguļo aktrises izjūtas, noskujot matus. Īpaši emocionāls ir pats pirmais foto, kurā Dohertija cenšas sakopot spēkus, lai spertu šo nozīmīgo soli.

Aktrises drosme un atklātība iedvesmojusi daudzus – mediji, Dohertijas fani un līdzjūtīgi cilvēki slavējuši viņu par uzdrīkstēšanos un novēlējuši sievietei drīzu atveseļošanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!