Foto: Instagram.com/gwynethpaltrow/

Slavenības savus bērniņus parasti cenšas slēpt no starmešu gaismām un pasargāt no mediju uzmanības, taču Holivudas aktrise Gvineta Paltrova nesen visai pasaulei atrādījusi, par kādu skaistuli aug viņas un mūziķa Krisa Mārtina kopīgā meita Epla (abas attēlā).

Paltrova savā Instagram blogā publicējusi bildīti, kurā viņa iemūžināta kopā ar savu 11 gadus veco meitu Eplu, un attēls sajūsminājis ne tikai fanus, bet arī medijus.

Foto izpelnījies desmitiem tūkstošu sarkano sirsniņu jeb "patīk", un komentāru sadaļā ļaudis priecājušies, par kādu skaistuli aug aktrises un mūziķa meita. Fani jūsmojuši, ka Epla no saviem vecākiem pārmantojusi visas labākās izskata iezīmes.

Ne viens vien paziņojis, ka Epla nākotnē varētu kļūt par modeli, un daži viņu pat salīdzinājuši ar supermodeli Keitu Mosu jaunībā. Paltrovas meitas daile apzīmēta ar tādiem komplimentiem kā "unikāls skaistums", "perfekts mīlas auglis" un daudzām citām metaforām.

Paltrova ar grupas Coldplay līderi Mārtinu bija precējusies no 2003. līdz 2015. gadam. Šajā savienībā pasaulē nākuši divi bērni - meita Epla un dēls Mozus, kurš šobrīd ir deviņus gadus vecs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!