Foto: Vida Press

Dažu dienu laikā kopš Holivudas aktiera Čārlija Šīna paziņojuma, ka viņš ir HIV pozitīvs, vīrietis kļuvis par visvairāk apspriesto slavenību pasaulē. Atkal un atkal uzpeld jaunas ziņas par skandalozā meitu ģēģera dzīvi un nedienām, un tagad tapis zināms - lai nomaksātu visus šantāžu dēļ uzkrājušos parādus, viņš būs spiests pārdot savus īpašumus.

Jau ziņots, ka, visai pasaulei pavēstot par savu slimību, Šīns arī neslēpa - četru gadu laikā, kopš viņš zināja par diagnozi, daudzi no viņa izspieduši naudu par šī baisā noslēpuma glabāšanu.

To, cik viņš īsti samaksājis šantāžistiem, iespējams, nezina arī pats aktieris, bet intervijā šovā Today izskanēja, ka runa ir par daudziem miljoniem.

Izdevums Variety vēsta, ka, lai tiktu galā ar lielajiem tēriņiem, aktieris nolēmis pārdot divas no savām greznajām savrupmājām Beverlihilsā.

Šīns pārdošanā izlikšot spāņu stila villu, kuru viņš pirms trim gadiem iegādājās par aptuveni pieciem miljoniem dolāru, un vēl vienu māju, kura viņam savulaik izmaksāja septiņus miljonus dolāru, bet vienu no trim sev piederošajām greznajām mājām viņš vismaz pagaidām ir nolēmis paturēt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!