Foto: Vida Press
Pēc ilgāka pārtraukuma sensāciju kārajiem paparaci atkal izdevies nofotografēt aktrisi Andželīnu Džoliju (attēlā), kuras svara zudums un veselības stāvoklis dedzīgi apspriests pēdējos mēnešos.

Slavenību fotogrāfiem pēdējā laikā gājis pagalam čābīgi ar kinozvaigznes "medīšanu". Nesen paparaci amerikāņu modeli Maru Teiganu noturēja par Džoliju un iemūžināja viņu vairākos momentuzņēmumos.

Beidzot fotogrāfu neatlaidība un pacietība vainagojusies ar panākumiem – paparaci šonedēļ tikuši pie bildēm ar īsto, ne viltus Džoliju. Tabloīdi vēsta, ka attēli tapuši Losandželosas lidostā, kad 40 gadus vecā kinozvaigzne atgriezusies ASV no Londonas.

Kārtējo reizi apliecinājies, ka tenku portālu ziņas par to, ka Džolijai konstatēts vēzis un viņa sirgst ar anoreksiju, ir stipri pārspīlētas. Bildēs kinozvaigzne izskatās sveika un vesela, un nekas neliecina, ka viņas dzīvībai draudētu nāves briesmas.

Tāpat manāmi uzlabojies viņas izskats. Pēdējos mēnešos viņa bija ļoti izdēdējusi, bet tagad, kā vēsta ārzemju laikraksti, sievietei, šķiet, izdevies atgūt normālu svaru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!