Aizvadītajā nedēļas nogalē Venēcijā par precētu vīru beidzot kļuva Holivudas aktieris un pasaulē iekārojamākais vecpuisis Džordžs Klūnijs, kurš apņēma par sievu britu advokāti Amalu Alamudinu.

Kā jau iepriekš bija izskanējis ārvalstu medijos, laulību ceremonija norisinājās Venēcijā, un tā kļuva par īstiem svētkiem ne tikai kāzu viesiem, bet arī Venēcijas iedzīvotājiem.

Ceļā uz laulību ceremoniju manīgajiem paparaci un visiem interesentiem bija iespēja iemūžināt gan Klūniju, gan slavenos kāzu viesus, bet fotogrāfijas no lielā mirkļa vismaz pagaidām presē nav nonākušas.

Klūnijs un viņa mīļotā saviem viesiem bija aizlieguši Aman Canal Grande viesnīcā, kur viņi viens otram teica jāvārdu, ienest mobilos telefonus, tādējādi samazinot risku, ka nākamajā dienā visos tabloīdos nonāktu privātā mirkļa foto.

Svētdienas jaunlaulātie devās izbraukumā pa Lielo kanālu, un tagad visiem ziņkārīgajiem bija iespēja aplūkot laulību gredzenus viņu pirkstos, ko laimīgais pāris arī labprāt demonstrēja.

Tiesa, tiek pieļauts, ka ekskluzīvas tiesības publiskot līgavas kāzu kleitas foto un, iespējams, arī laulību fotogrāfijas ir ieguvis žurnāls Vogue, jo pasākumu goda viešņas statusā apmeklēja arī šī izdevuma ilggadējā redaktore Anna Vintūra.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!