Foto: Vida Press

Pēdējie pāris mēneši amerikāņu aktrisei Andželīnai Džolijai (attēlā) nav bijuši viegli – medijus regulāri pāršalkušas baisas ziņas par viņas veselības stāvokli un likstām privātajā dzīvē. Beidzot paparaci izdevies tikt pie svaigiem kadriem ar kinozvaigzni.

Ārvalstu fotogrāfi aktrisi pieķēruši Londonā, kad viņa iznākusi no kāda restorāna. Bildes izpelnījušās lielu mediju interesi, jo pēc ilgāka pārtraukuma beidzot atkal izdevies iemūžināt Džoliju.

Šī gada sākumā sabiedrību satrauca aktrises pārlieku lielais kārnums. Vēlāk paparaci izdevās tikt pie kadriem, kuros bija iemūžināts, ka viņa filmēšanas laukumā neiztur spriedzi.

Tā kā kinozvaigzne pēdējā laikā vairījās no starmešu gaismām, tenku portālos sāka uzvirmot baisas baumas, ka viņai esot konstatēts vēzis un anoreksija. Vairāki labdari žurnālistiem apgalvoja, ka Džolija mirstot.

Eļļu ugunij piešāva tenkas, ka Džolijas vīrs Breds Pits savu mirstošo sievu nolēmis pamest un abu laulībā iestājusies krīze.

Kā liecina jaunākie foto, kas tapuši Londonā, ar Džoliju viss ir vislabākajā kārtībā. Lai gan sievietes ķermenis joprojām ir izdēdējis, viņa izskatās gana moža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!