Foto: Vida Press
Pievilcīgā un talantīgā vācu izcelsmes aktrise Diāna Krīgere (attēlā) vairākkārt iekļuvusi dažādos pasaules skaistāko sieviešu apkopojumos. Tiesa, pēdējos gados viņai ne reizi vien nācies publiski aizstāvēt savu slaido ķermeni, un daudzi jau atkal norūpējušies, ka daiļava kļuvusi pārāk tieva.

Krīgere šonedēļ apmeklējusi AIDS izpētes atbalsta organizācijas anfAR rīkoto sarkanā paklāja pasākumu. Burziņu ar savu klātbūtni bija pagodinājuši tādi pasaules šovbiznesa spīdekļi kā aktieris Leonardo Dikaprio, aktrises Uma Turmena un Bleika Laivlija, Victoria's Secret modele Adriana Lima un daudzi citi.

Vācu aktrise izpelnījusies apspriestākā tērpa īpašnieces titulu. Ārvalstu modes kritiķi viņas zilajai vakarkleitai ar atkailināto muguru veltījuši ļoti atzinīgus vārdus, taču tajā pašā laikā viedokļi par Krīgeres ķermeņa aprisēm gan dalījušies.

Kleita parādījusi gana daudz miesas, un vērīgākie piefiksējuši, ka Krīgere pēdējā laikā novājējusi. Vairākos momentuzņēmumos kleita pagalam nav glaimojusi tās valkātājai – aktrises viduklis izskatījies nesamērīgi tievs un no ādas izspiedušās ribu aprises.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!