Foto: Privātais arhīvs

Viens no Latvijas īpatnējākajiem aktieriem Antons Zamišļajevs (attēlā) drīz vien pēc paziņojuma par profesijas maiņu finansiālo apstākļu dēļ ticis pie "haltūriņas". Viņš kļuvis par briļļu salona reklāmas seju un šopavasar lūkosies uz nāciju no visdažādākajām vietām vienās biksītēs.

"Visu vasaru un pavasari reklamēšu Outlet Optikas saules brilles. Būšu viņu "seja"," DELFI Izklaidei ar lepnumu paziņo Antons. Puisis atklāj, ka šī haltūriņa viņam ļoti noder, jo ar aktiermākslas projektiem neiet tik labi, cik gribētos, tāpēc arī naudiņas ir pamazāk.

"Visu laiku meklēju iespējas, kā piepelnīties, un kad mani uzaicināja piedalīties šajā projektā, es uzreiz piekritu. Fotografēšanās vienās apakšbiksēs man nesagādāja nekādas problēmas. Man vispār ļoti patīk pozēt, tāpēc bilžu sērija tapa bez problēmām," stāsta Antons.

Jautrais aktieris, gan smejoties atzīstas, ka viņam nav ne jausmas, kāpēc kompānija tieši viņu izvēlējusies par savu reklāmas seju. Taču šī nav pirmā Outlet Optikas neparastā reklāma - pagājušajā pavasarī par salona "seju" kļuva Andris Kivičs sieviešu vešiņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!