Foto: Vida Press

Savulaik populārā jauniešu seriāla "Beverlihilsa 90210" zvaigzne Šenona Dohertija (attēlā) pērn sniedza publisku paziņojumu, ka viņai konstatēts krūts vēzis. Pēdējā laikā sieviete vairījusies no publicitātes.

Pēdējos mēnešus ziņas par aktrises gaitām bija skopas, un arī vienmēr modrajiem paparaci nebija izdevies tikt pie svaigiem kadriem ar Dohertiju. Aizvadītās nedēļas nogalē viņa beidzot izgājusi sabiedrībā.

Ārvalstu mediji vēsta, ka 45 gadus vecā aktrise Sidnejā piedalījusies popkultūras izstādes "Supanova" preses konferencē. Daudzus ļoti pārsteidzis Dohertijas izskats.

Konferencē tapušās bildes, kurās iemūžināta Dohertija, daudziem raisījušas bažas par aktrises veselības stāvokli un to, kā rit cīņa ar vēzi. Tabloīdi vēsta, ka sieviete izskatījusies ļoti nogurusi un savārgusi.

Tiek vēstīts, ka kopš ziņas, ka aktrisei konstatēts vēzis, viņas izskats ļoti pasliktinājies. Dohertija esot strauji novecojusi, un tas visspilgtāk atspoguļojas sievietes sagurušajā sejā.

Ārvalstu mediji ziņo, ka aktrises cīņa ar vēzi vēl nav galā – sievietei joprojām nav izdevies uzveikt slimību. Šī gada februārī kādā amerikāņu sarunu šovā Dohertija atklāja, ka ķīmijterapijas dēļ viņa vairs nevar radīt bērnus. Tāpat aktrise pastāstījusi, ka ieplānots veikt operāciju, lai viņa pilnībā izveseļotos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!