Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju slavenību fani pamanījuši, ka daļa vietējo zvaigžņu pēdējā laikā savos foto blogos un fanu lapās publicē ierakstus un neparastas bildes no Mālpils muižas. Tur šobrīd notiek kāda noslēpumaina seriāla filmēšana, kura vajadzībām aktieri tiek nogrimēti un safrizēti līdz nepazīšanai.

Attēlus, kuros viņas Mālpils muižā redzamas izspūrušiem matiem, ziliem riņķiem zem acīm un citādi neglaimojošā izskatā, saviem faniem jau atrādījušas aktrises Agnese Zeltiņa (attēlā) un Jekaterina Frolova.

Pagaidām noslēpumā tītās filmas režisors ir Vlads Kovaļovs, un tajā bez latviešu aktrisēm piedalās arī zvaigznes no Krievijas. Par grimu un matu sakārtojumiem rūpējas talantīgais frizieris un grima mākslinieks Dāvis Ķimenis Berghold.

Dāvja veidotais grims ir tik iespaidīgs, ka neskaitāmi populāro aktrišu fani sociālajos tīklos pauduši šoku, ieraugot dīvas bildēs no filmēšanas laukuma. Zeltiņa "sapucēta" tik efektīgi, ka daļa atbalstītāju viņu pat nav atpazinuši.

Dāvis grimējis arī krievu aktrisi Viktoriju Sokolovu un pašmāju zvaigznes Mārtiņu Vilsonu un Vitu Baļčunaiti. Šī kompānija gan tikusi pie krietni izskatīgākiem tēliem nekā Zeltiņa un Frolova.

Kā DELFI Izklaidei atklāj projekta producente Lelde Kovaļova, pagaidām informācija par seriāla tapšanu tiek turēta noslēpumā. "Vienīgi varu pateikt, ka tas, iespējams, ir apjomīgākais latviešu veidotais TV seriāla projekts, bet to nav paredzēts piedāvāt pašmāju televīzijām.

Tas tiek ražots ārvalstu TV tirgum. Projektā filmējas gan populāri latvieši, gan Krievijas zvaigznes," pagaidām var pastāstīt producente.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!