Foto: AFP/Scanpix
Šobrīd norisinās 69. Kannu filmu festivāls. Tas ir viens no retajiem šovbiznesa pasākumiem, kurā slavenības reti atļaujas publiskas aušības. Tiesa, dažiem prieks par gozēšanos uz sarkanā paklāja ir tik liels, ka tiek piemirstas elementāras etiķetes normas.

Ārvalstu mediju ziņu virsrakstos jau iekļuvušas divas daiļavas, kuras pieļāvušas atkāpes no sarkanā paklāja stila – kino zvaigzne Džūlija Robertsa uz tā gozējās plikām pēdām, savukārt franču aktrise Lora Kalamija (attēlā vidū) parādījusi drusciņ par daudz.


Ārvalstu medijos lielu popularitāti izpelnījušies visnotaļ amizanti foto, kas tapuši aizvadītajā nedēļā. 41 gadu vecā Kalamija filmu festivāla viesiem un fotogrāfiem ļāvusi nedaudz palūkoties zem savas vakarkleitas.

Plaši atspoguļotais starpgadījums gadījies filmas "Staying Vertical" pirmizrādes svinīgā burziņa laikā. Kalamija nav spējusi noslēpt lielo prieku par filmas ar viņas dalību demonstrēšanu, un dāma īpašo brīdi atzīmējusi ar deju – kankānu.

Aktrise, atplaukusi plašā smaidā, vicinājusi kājas uz nebēdu, savukārt fotogrāfi tvēruši mirkli un vairākos momentuzņēmumos iemūžinājuši franču daiļavas pašu intīmāko ķermeņa zonu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!