Foto: Vida Press

Aktrise Lea Mišela (attēlā), kura atpazīstamību iemantojusi, pateicoties seriālam Glee, vairākkārt dažādās aptaujās atzīta par vienu no pievilcīgākajām un seksīgākajām sievietēm pasaulē, un šonedēļ viņa attaisnojusi uz sevi liktās cerības.

Šonedēļ Ņujorkā norisinājās kanāla FOX rīkotais ikgadējais pasākums, kurš paredzēts reklāmas sfēras darboņiem, taču nereti šo notikumu ar savu klātbūtni pagodina arī šovbiznesa zvaigznes, un īpaši uz sanākušo viesu fona šoreiz izcēlās Mišela.

Pievilcīgā tumšmate šim notikumam bija izraudzījusies ļoti pikantu kleitiņu, kura visā krāšņumā atsedza ne tikai aktrises slaidās un iesauļotās kājiņas, bet arī viņas dekoltē zonu - tērpa krūšu izgriezums sniedzās līdz pat Mišelas nabai.

Tāpat viņa dekoltē bija papildinājusi arī ar ļoti greznu un koķetu ķēdīti, bet kājas apāvusi smalkās siksniņkurpēs, un vairāki ārvalstu mediji jau paziņojuši, ka Mišelas tērps ir lielisks piemērs tam, kā izskatīties seksīgi, nepārkāpjot šauro robežu starp pikantu un vulgāru koptēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!