Foto: Vida Press
Ārzemju tabloīdi šonedēļ naski ķērušies klāt Holivudas aktrises Halles Berijas mīlas dzīves vētīšanai – 51 gadu vecā skaistule netieši apstiprinājusi, ka viņai izveidojušās attiecības ar britu mūziķi un producentu Aleksu da Kidu.

Otrdien, 19. septembrī, Berija savā "Instagram" foto blogā publicējusi romantisku kadru, kurā iemūžināta kopā ar Aleksu. "Mans līdzsvars," momentuzņēmuma aprakstā vēstījusi aktrise.

Arī Alekss, kurš ir 16 gadus jaunāks par Beriju, "Instagram" tīklā padalījies ar identisku foto, kas papildināts ar tādu pašu aprakstu.

Lai gan nedz aktrise, nedz mūziķis pagaidām nav medijiem snieguši nekādus komentārus, slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi pieņēmuši, ka šovbiznesa zvaigznes publiski apstiprinājušas, ka ir pāris.

Kā vēsta izdevums "The Daily Mail", Berija un Kids pirmdien arī manīti kopā kādā ballītē Londonā. Tiesa, pagaidām nav zināms, cik ilgi abi jau satiekas, jo vēl augustā intervijā izdevumam "People" aktrise bija sacījusi, ka esot brīva no attiecībām.

Atgādinām, ka Berija bijusi precējusies trīs reizes. Pērn viņa oficiāli izšķīrās no sava trešā vīra, franču izcelsmes aktiera Olivjē Martinesa, ar kuru apprecējās 2013. gadā. Abiem ir kopīgs dēls. Tāpat arī Berijai ir meita no iepriekšējām attiecībām.

My balance

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on Sep 19, 2017 at 11:00am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!