Foto: Vida Press

Pērnā gada rudenī tapa zināms, ka viens no visu laiku veiksmīgākajiem TV seriālu aktieriem Čārlijs Šīns (attēlā) ir HIV pozitīvs. Paziņojumam sekoja bijušo mīļoto pārmetumi, ka drošs sekss šarmantajam vīrietim ir svešs, bet tagad Šīns nolēmis reabilitēties sabiedrības acīs.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Šīns kļuvis par jaunu prezervatīvu "LELO HEX" reklāmas "seju".

Tiek solīts, ka šie prezervatīvi ir īsta revolūcija kondomu pasaulē pēdējo 70 gadu laikā, jo valkātāju ne tikai aizsargās no seksuāli transmisīvajām slimībām, bet arī nelaupīs viņam ne kripatiņas baudījuma akta laikā.

Atšķirībā no citiem ražojumiem "LELO HEX" nelikšot cilvēkiem sūkstīties – tie gan lieliski pieguļot, gan esot praktiski nepārplēšami.

Šīns, piekrītot reklamēt jauno produktu, vēlējies lauzt sabiedrības stereotipus par prezervatīvu kā nēertu traucēkli mīlas prieku baudīšanā – viņa slavētais produkts aizsargās no STS, bet ļaus pilnvērtīgi izjust procesu.

Šādā veidā skandalozais aktieris arī vēlas cilvēkiem atgādināt, ka viens īss baudas mirklis var sabojāt visu dzīvi un nevienam nevajadzētu sevi mierināt ar pārliecību, ka "tas noteikti nenotiks ar mani" – Šīns pārliecinājies, ka neviens nevar justies droši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!