Foto: Vida Press
Amerikāņu aktiera Denisa Kveida sirdi pirms pāris gadiem iekaroja latviešu izcelsmes modele Santa Auziņa, kura par viņu ir 32 gadus jaunāka. Par spīti tam, ka nelabvēļi šīm attiecībām paredzēja īsu mūžu, abi joprojām ir laimīgi kopā un dūdo kā divi iemīlējušies balodīši.

Holivudas spīdeklim, kurš agrāk bija precējies ar aktrisi Megu Raienu, nākammēnes apritēs 64 gadi, un nesenā intervijā slavenību dzīvi atspoguļojošajam izdevumam "People" Kveids atzinis – mīļotā Santa viņam liek justies jaunākam par saviem gadiem.

"Man ir sajūta, ka iekšēji esam vienā vecumā," sacījis Kveids. "Kad skatos spogulī, es sevi redzu vecāku, nekā es jūtos iekšēji, bet tad es nodomāju – man vienalga," piebildis aktieris.

Astoņdesmitajos gados Kveids slīga dažādās atkarībās un izšķīrās no pirmās sievas. Savukārt deviņdesmito gadu sākumā viņš beidzot saņēma dūšu stāties pretī problēmām un devās uz rehabilitācijas klīniku ārstēties no kokaīna atkarības.

Gadsimtu mijā starmešu gaismās nonāca Kveida šķiršanās no Megas Raienas, ar kuru viņam ir kopīgs dēls, savukārt 2004. gadā aktieris apprecējās trešo reizi, bet arī šai savienībai nebija lemts "ilgi un laimīgi līdz mūža galam" scenārijs.

2016. gadā Kveids uzsāka attiecības ar Santu, un abi joprojām ir kopā. Aktieris intervijā apgalvojis, ka, lai gan viņam ar mīļoto esot liela vecumu atšķirība, starp abiem gluži vienkārši esot dzirksts. Vīrietis beidzot ir atradis mieru un jūtas pa īstam laimīgs.

"Vislaimīgāk es jūtos tad, kad pats sev nestājos ceļā un ļauju visam ritēt savu gaitu," piebildis aktieris.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!