Foto: DELFI

Viena no spilgtākajām Dailes teātra aktrisēm Ieva Pļavniece (attēlā) nesen iesniegusi atlūgumu, un, lai gan viņa turpinās darboties izrādēs, kuras jau iestudētas, aktrise ir gatava jauniem dzīves pagriezieniem.

To, ka viņa patiesi iesniegusi atlūgumu, Pļavniece apstiprinājusi izdevumam Vakara ziņas, bet norādījusi, ka viņa ar teātri vienojusies, ka darbu turpinās kā ārštata aktrise, kā arī darbosies citos projektos, piemēram, teātra klubā Austrumu robeža.

"Turpināšu spēlēt savas izrādes. Piemēram, augusta sākumā ar muzikālo izrādi Dzejnieki. Nakts. Bohēma viesošos Mežaparkā. Par nākotnes plāniem nemēdzu runāt, jo sekoju vecajam labajam teicienam "nesaki hop!, pirms neesi pārlēcis".

Esmu atvērta visdažādākajiem dzīves pagriezieniem," izdevumam komentējusi Pļavniece, kura pēc publiskā paziņojuma uz ilgāku laiku devusies uz laukiem, "lai sakārtotu domas".

Pļavniece Dailes teātra štatā darbu uzsāka 2002. gadā, bet jau 2000. gadā viņa bija saņēmusi Spēlmaņu nakts balvu par spilgtāko debiju Guntara Rača un Raimonda Paula mūziklā Leģenda par Zaļo jumpravu.

Kā liecina teātra mājaslapā ievietotā informācija, šobrīd aktrisi uz Dailes teātra skatuves var redzēt piecās izrādēs - Sūnu ciema zēni, Finita la Comedia!, Romeo un Džuljeta, Marlēna un Ābels un Olga, bet šī gada jauniestudējumos viņas vārds nefigurē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!