Foto: F64

Ar nopietnām veselības likstām saskāries tautā mīlētais aktieris Jānis Paukštello – viņš saļimis kādā no Rīgas parkiem un nogādāts slimnīcā, kur viņam konstatēts insults.

"Esmu glābts. Man bija insults, dakteri izskaloja smadzenes, asinsizplūdums galvā ir novērsts, un jau drīz mani no slimnīcas laiž ārā. Nekāda īpaša tālāka ārstēšanās vai miera režīms pēc mikroinsulta man nedraud, un skaidrs, ka atgriezīšos pie darbiem," žurnālam "Kas Jauns" optimistiski vēstījis aktieris.

Izdevums vēsta, ka aizvadītās nedēļas izskaņā garāmgājēji aktieri pamanījuši uz sola kādā parkā – vīrietim bija kļuvis slikti. Izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība, un Paukštello nogādāts slimnīcā.

Kā norāda "Kas Jauns", tikai garāmgājēju vērība un operatīvā palīdzība, nogādājot aktieri slimnīcā, ļāvusi Paukštello laikus glābt.

Plānots, ka jau jūnija otrajā pusē aktieris atgriezīsies uz skatuves – 17. jūnijā Kandavā paredzēts koncerts "Ielūdz Olgas", bet no jūlija Paukštello paredzēta dalība Māras Zālītes un Ulda Marhilēviča koncertizrādē "Tobāgo!", kas dosies vērienīgā Latvijas tūrē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!