Foto: Sputnik/Scanpix
Nedēļas sākumā nelāgu pavērsienu piedzīvojis populārais Krievijas aktieris Emanuils Vitorgans – ļaundari apzaguši viņa Jūrmalas mājvietu.

Ar bēdīgo vēsti sociālajos tīklos bija dalījusies viņa laulātā draudzene Irina (abi attēlā), kura neslēpa savu sarūgtinājumu par notikušo.

"Mēs Jūrmalā ieradāmies ar labu misiju. Žēl, ka kāds to nesaprata," norādīja aktiera dzīvesbiedre, skumji bilstot, ka šajā vakarā tieši atzīmēta piecu gadu jubileja, kopš Jūrmalā darbojas "Vitorgana klubs".

"Mēs dzīvojam Teātra ielā. Varbūt šie necilvēki izlasīs, sapratīs, kura mājā viņi iedrošinājušies ielauzties, un nokaunēsies. Kādreiz aktieris bija neaizskarams," norādījusi Irina.

Pats Vitorgans portālam "rus.delfi.lv" pastāstījis, ka šāda veida noziegumu piedzīvojis pirmo reizi, un nav slēpis – ir īpaši nepatīkami.

"Runa nav par to, ka mums ir kaut kas nozagts, bet par tādu cilvēku klātbūtni mājā, kuri mums vēl ļaunu. Man tagad ir pretīgi šeit atrasties, pieskarties krēslam, trepju margām, jo kāds, visticamāk, arī šeit visu ir aizticis," emocijās dalījies Krievijā populārās žurnālistes Ksenijas Sobčakas vīratēvs.

Nozieguma brīdī mājās atradusies viņu palīdze mājas darbos, kura savā istabā gulējusi un zagļu rosīšanos pat nav dzirdējusi. To, ka mājā pabijuši garnadži, pamanījuši paši laulātie, kad pēc vieniem naktī atgriezušies no svinībām.

"Kad iegājām guļamistabā, ieraudzījām, ka Irīnas mantas ir izsvaidītas – gredzeni, rotaslietas. Acīmredzot tie bija cilvēki, kuri no tā kaut ko saprot – paņemts ir tikai pats vērtīgākais, bet visādi nieciņi ir atstāti," pastāstījis Vitorgans.

Viņš arī norādījis, ka nekādu ielaušanās pēdu neesot. "Balkona durvis bija puspievērtas, bet, iespējams, tās vaļā atstāja mājkalpotāja. Mēs gan viņu nekādā gadījumā nevainojam," uzsvēris aktieris un nav slēpis – vairāk par mantu zaudējumu viņa ģimeni sarūgtina fakts, ka kāds aizskāris namu, kurš vienmēr bijis tik "silts, ērts un viesmīlīgs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!