Foto: F64

Aizvadītās nedēļas nogalē pašmāju reperis Gatis Irbe jeb Gacho publiskoja video, kurā izaicināja Latvijas Nacionālā teātra aktieri un radio BOOM FM rīta šova Suņu būda vadītāju Artusu Kaimiņu (attēlā) uz cīņu. Tagad aktieris sniedzis atbildes video, kurā par cīņu pieprasa honorāru.

Konflikts starp Gacho un Artusu sāka pieņemt apgriezienus, kad reperis aktierim atteica savu dalību Suņu būdā. Pēcāk Kaimiņš vairākkārt rīta šova raidījumos par mūziķi izteicās visai nievājoši un savās sarunās ar viesiem iestarpināja kādu reperim veltītu piezīmi.

Eļļu ugunij pielēja Gacho izgājiens Studentu paradīzē - uz skatuves viņš kāpa krekliņā, kuru rotāja sadauzīta Artusa seja un uzraksts "CIRVIS", kas ļoti konkrēti lika noprast, kam šis "uzbrauciens" veltīts.

Lai atspēlētos, Kaimiņš aizvadītajā nedēļā Suņu būdā sarunājās ar diviem cirvjiem. Zemteksts bija skaidrs - Artuss caur puķēm izsmēja repera izgājienus Studentu paradīzē.

Turpinot duelēšanos, Gacho neilgi pēc aktiera sarunas ar cirvjiem publiskoja video, kurā Kaimiņu izaicina uz cīņu 16. novembrī.

Reperis videoklipā skaidro, ka uz šādu lēmumu viņu pamudinājis pats Artuss, kurš izsmej sievietes un bērnus, kā arī bravūrīgi izrunājas "aiz muguras". Viņš aicina aktieri beidzot pierādīt, ka ir īsts vīrs.

Artuss nav palicis atbildi parādā - aktieris divas dienas vēlāk publiskoja savu atbildes video, kurā iekļāvis arī pirms diviem mēnešiem notikušas telefonsarunas ierakstu ar Gacho, kurā reperis, pamatīgi lamājoties un veltot skarbus vārdus Kaimiņam, atteica dalību raidījumā.

Kaimiņš savā atbildes video rullītī skaidro, ka repera pašreklāmas pasākumu apmeklēs ar vienu noteikumu - ja viņam samaksās 67 tūkstošus latu. Aktieris arī sola, ka godīgi no šīs naudas samaksās nodokļus, un, ja Gacho ir patiešām īsts vīrs, viņš šo summu samaksās.

Reperis Gacho izaicina Artusu Kaimiņu uz cīņu

Artuss Kaimiņš atbild Gacho izaicinājumam

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!