Foto: Vida Press

Holivudas aktrise Kamerona Diaza (attēlā) neskaitāmas reizes atzīta par vienu no skaistākajām, seksīgākajām un iekārojamākajām planētas sievietēm, taču paparaci šonedēļ tikuši pie kadriem, kas likuši kinozvaigznes faniem satraukties.

Slavenību fotogrāfi Diazu pamanījuši Beverlihilzā, un, protams, nekavējoties tapusi virkne kadru ar slaveno aktrise. Šoreiz momentuzņēmumi padevušies īpaši neglaimojoši daudzu apbrīnotajai sievietei.

Aktrise, kurai augustā apritēs 44 gadi, medijos vienmēr apbrīnota par prasmi skaisti novecot, taču jaunākie foto ar Diazu apliecina, ka laika zobs viņu nav saudzējis.

Diaza vairākās intervijās stāstījusi, ka viņas jaunības noslēpums ir regulāras fiziskās aktivitātes un veselīgs, sabalansēts uzturs. Daži kadri ar aktrises apaļīgo puncīti ārvalstu medijos raisījuši neizpratni, vai tik kinozvaigzne nav kļuvusi slinka.

Tāpat satraukumu raisījis fakts, ka ikdienas gaitās Diaza bija devusies bez biezas kosmētikas kārtas uz sejas – jaunākajos foto iespējams novērtēt, ka viens no aktrises žilbinošā skaistuma noslēpumiem ir grims, kuru šoreiz viņa nebija uzklājusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!