Foto: LETA

Seriāla UgunsGrēks galvenās lomas atveidotājs, Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris (attēlā ar aktrisi Ievu Puķi) neskaitāmās aptaujās ir atzīts par vienu no seksīgākajiem Latvijas vīriešiem. Aktieris pats nav ne par, ne pret plastisko ķirurģiju, ja nu vienīgi tā nepārvēršas par apsēstību, kad nekad nav gana.

Ķesteris nenosoda un arī neslavē šādus uzlabojumus, jo uzskata, ka katrs gadījums ir jāapskata, vadoties no cilvēka, kas izsaka vēlmi veikt izmaiņas izskatā, kā arī konkrētajiem iemesliem, kāpēc viņš vēlas sevī ko uzlabot.

"Ja sievieti neapmierina viņas ārējais izskats, bieži vien viņa ir skaista, tikai to neapzinās un problēma slēpjas iekšienē. Viņa nav apmierināta ar sevi, trūkst pašpārliecības, ir depresijas pazīmes, bet šādas lietas ir jāatrisina pirmās un tad jāpavēro sevi no malas. Ir jāsaprot - gribas ko uzlabot vai nē," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Ķesteris.

Ģirts uzsver: ja cilvēkam ir kādas pataloģijas izskatā, kuru dēļ viņš nespēj normāli iziet sabiedrībā, tādā gadījumā šāds jautājums nav apspriežams - tad tā ir nepieciešamība, lai kļūtu laimīgs.

"Ja runājam par seksuālu piešprici - krūšu palielināšana, botoksa injekcijas, varu teikt, ka tas ir tāpat kā ar modificētu pārtiku, kuru nelabprāt ēdam. Vadoties pēc taustes, es jūtu atšķirību starp īstām krūtīm un palielinātām krūtīm. Vēlos sievietēm teikt, ka krūšu izmērs nav tas faktors, kas rada mīlestību. Vīrietis mīl sievieti no cita aspekta, personības un rakstura dēļ, un ar izskatu vien ir daudz par maz," skaidro Ķesteris.

Ģirts uzskata, ka lielu lomu plastiskās ķirurģijas popularitātei veicina mediji, jo, skatoties žurnālus, redzam mākslīgi uzlabotus cilvēkus, kurus pasniedz kā skaistuma etalonu, tādejādi radot ko līdzīgu apziņas teroram.

"Plastiskie ķirurgi nav dievi, tāpēc ir jāpieņem sevi tādu, kāds esi, un jābūt laimīgam. Tā ir lielākā māksla. Plastiskā ķirurģija palīdz kādu laiku noturēt jaunību, bet tas nevar turpināties bezgalīgi un ir jāprot novecot," smaida Ķesteris.

"Runājot par šo tēmu, man prātā parādās vīzija ar sievieti, kuru satiekot, redzu, ka viņa nav apmierināta ar sevi, jūtas slikti, ir nomākta, depresīva, bet, satiekot nedēļu pēc operācijas, smaida un priecājas par dzīvi. Lūk, iemesls, kad esmu par šādiem uzlabojumiem," stāsta Ķesteris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!