Foto: RIA Novosti/Scanpix
Leģendārā padomju un krievu aktiera Mihaila Bojarska (attēlā) fani pat nenojauta, ka viņa uzvārdam vajadzēja būt citam, taču tagad šo ģimenes noslēpumu atklājusi aktiera māsīca Jekaterina.

Kā vēsta Krievijas mediji, Jekaterinas un Mihaila vectēvs Aleksandrs Ivanovičs Bojarskis savulaik bijis garīdznieks nelielajā Ivanovas apgabala Kinešmas pilsētiņā.

Viņš bijis sabiedrisks cilvēks ar plašām interesēm, bet jo īpaši Aleksandram paticis teātris, turklāt viņš pats labi dziedājis. Vīrieša talantu mantojuši arī abi viņa dēli Sergejs un Nikolajs (attiecīgi Mihaila un Jekaterinas tēvi).

Aktiera māsīca pastāstījusi, ka tad, kad viņu vectēvs stājies garīgajā akadēmijā, nolēmis savu uzvārdu Segeņuks nomainīt pret krietni vien labskanīgāku, tāpēc viņš nolēma izmantot savas mātes pirmslaulību uzvārdu Bojarska.

Aleksandra topošā sieva Jekaterina Nikolajevna Bojanovska savu vīru iepazinusi jau tad, kad viņš uzvārdu bija nomainījis, tāpēc tobrīd par šo tēmu nekādu jautājumu nav bijis.

Sieviete bijusi no muižnieku ģimenes, tāpēc tobrīd laulības ar "vienkāršu cilvēku" tika uzskatītas par sliktu aliansi. Un tomēr Mihaila Bojarska vecmāmiņa stingri nolēma savu dzīvi saistīt ar mīļoto cilvēku un apprecējās pret sava tēva gribu.

Tagad Krievijas mediji min, vai Bojarskim būtu izdevies gūt tik galvu reibinošus panākumus, ja viņa uzvārds būtu neizteiksmīgais Segeņuks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!