Foto: AFP/Scanpix
Publiskajā telpā pēdējos gados daudz apspriests aktrises un seriāla "Draugi"("Friends") zvaigznes Kortnijas Koksas (attēlā) ķēmīgais izskats. Lai gan sieviete līdz šim bija noliegusi runas, ka viņas sejai būtu veikti mākslīgi uzlabojumi, beidzot viņa tomēr atzinusies.

Koksa nesen piedalījusies TV kanāla NBC pārraidē "Running Wild". Tās laikā viņa atklājusi, ka savulaik bijusi tik apsēsta ar jauneklīga izskata saglabāšanu, ka nedaudz pāršāvusi pār strīpu ar dažādām procedūrām.

Aktrise stāstījusi, ka viņa pirms kāda laika pārlieku aizrāvusies ar botoksa injekcijām un lāzerprocedūrām. Apskatot savus agrākos foto, viņu pašu pārņemot šausmas.

"Reizēm tu ļoti centies un tad tu apskati savu foto, un nodomā: "Ak, dievs!" Jo tu izskaties tiešām briesmīgi," atzinusies aktrise.

Koksa stāstījusi, ka mākslīga izskata uzlabošana esot viena no lietām, ko viņa savā dzīvē nožēlo visvairāk. Tiesa, laimīgā kārtā skaistuma procedūru, kuras gan sniegušas vairāk ļaunuma, ne labuma, rezultāts nav bijis ilgstošs.

Aktrise atzinusies, ka viņai ir grūti samierināties ar faktu, ka viņa noveco, taču sieviete saņēmusi dzīves mācību, un tagad cenšas pieturēties pie dabiskā izskata, neveicot nekādus uzlabojumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!