Foto: AP/Scanpix

Holivudas aktieris Leonardo Dikaprio pavēstījis, ka labprāt gribētu nospēlēt lomu, kur viņam būtu jātēlo Krievijas prezidents Vladimirs Putins, sestdien vēsta aģentūra "Interfax".

"Putina loma būtu ļoti, ļoti interesanta, es labprāt gribētu to nospēlēt," intervijā Vācijas izdevumam "Welt am Sonntag" atzinis aktieris.

Tāpat Dikaprio sacījis, ka viņam bijusi personīga tikšanās ar Krievijas prezidentu. Tiesa, tas noticis jau pirms diviem gadiem - kad Sanktpēterburgā notika forums par Sibīrijas tīģeru glābšanu.

"Mēs ar Putinu runājām par dzīvnieku aizsardzību, nevis par politiku," minējis Dikaprio.

Aktieris intervijā arī atzinis, ka viņu ļoti interesē Krievijas vēsture. "Ļoti interesanti būtu arī nospēlēt Ļeņina lomu. Tāpat es neiebilstu nospēlēt Rasputina lomu," sacīja Dikaprio.

Viņš intervijā vairākkārt uzsvēris, ka ir tālu no politikas. Tā kā Dikaprio ir dabas aktīvists, viņš uzstājies klimatam veltītajā samitā Parīzē, kurā piedalījās arī daudzi pasaules valstu vadītāji. Savukārt 2014. gadā viņš kļuva par ANO miera vēstnieku.

"Šobrīd es nevaru iedomāties, ka es būtu politiķis, bet es nevaru pilnīgi izslēgt šādu iespēju nākotnē," intervijā teica aktieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!