Foto: AFI
Slavenā krievu aktrise Ludmila Gurčenko (attēlā), neraugoties uz ārstu brīdinājumiem, kārtējo reizi gūlusies zem skalpeļa, lai ar plastiskās ķirurģijas palīdzību uzlabotu savu ārējo izskatu, ziņo Krievijas mediji.

Gurčenko jau sen Krievijas šovbiznesa zvaigžņu vidū uzstādījusi rekordu viņai veikto plastisko operāciju skaita ziņā, tādejādi cenšoties pierādīt, ka laika ritējumam nav varas pār viņas skaistumu. Šī aktrisei ir astotā plastiskā operācija - agrāk viņai ķirurģiski likvidētas grumbiņas un vairākkārt mainītas acu, deguna un lūpu formas.

Šoreiz 73 gadus vecā aktrise izlēmusi veikt vienu no sarežģītākajām operācijām - viņa pārdzīvojusi sešu stundu ilgu sejas ādas savilkšanas procedūru, ko veicis viens no labākajiem Maskavas ķirurgiem.

Pirms operācijas ārsti gan ilgi centušies aktrisi pārliecināt, ka viņas vecumā veikt šādas procedūras ir ļoti bīstami un rada nopietnu apdraudējumu ne tikai sievietes veselībai, bet arī dzīvībai, tomēr Gurčenko no sava lēmuma nav atkāpusies. Lielas problēmas operējošajam ķirurgam sagādājusi aktrises āda - agrāko operāciju rezultātā tā kļuvusi daudz plānāka un strādāt ar to bijis ļoti sarežģīti.

Šobrīd Gurčenko stingrā ārstu uzraudzībā atrodas mājās, bet, kā atzinuši speciālisti, par operācijas rezultātu sieviete varēs priecāties tikai pēc mēneša. Viņi arī brīdinājuši, ka sejas ādas savilkšanas operācija tik cienījamā vecumā nav efektīvākais līdzeklis cīņā ar laiku, jo savilktā āda jau pēc trim mēnešiem atkal atgūs veco formu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!