Foto: Vida Press

Britu aktieris Jūens Makgregors (attēlā), kurš savulaik izpildīja džedaja Obi-Vana Kenobi lomu trīs kino sāgas Zvaigžņu kari filmās, šīs kosmiskās ziepju operas fanus nosaucis par nožēlojamiem parazītiem un nolādētiem onānistiem (parasitical lowlifes and fucking wankers).

Intervijā izdevumam Details aktieris atzinis, ka ar šīs filmas faniem neiesaistās nekādās attiecībās.

"Nekad neesmu bijis viņu saietos. Esmu saticis tikai kretīnus, kuri gribēja, lai es viņiem parakstu fotogrāfijas, kuras viņi pēc tam pārdeva interneta izsolēs, kā arī tautu masas pirmizrādēs, kuras gatavas pat bērnus sabradāt, lai es parakstītu kādu smirdīgu kartiņu ar Obi-Vana Kenobi bildi," stāstīja aktieris.

Filmu Star Wars: Episode I - The Phantom Menace pats Makgregors esot redzējis tikai vienu reizi - filmas pirmizrādē.

Šī filma tiek uzskatīta par sliktāko visā Zvaigžņu karu sāgā, bet eksperti to saista ar paaudžu maiņu - proti, cilvēki tik ilgi gaidīja kādu jaunu Zvaigžņu karu sēriju, ka novecoja un vienkārši vairs nespēja gūt tādas emocijas kā bērnībā.

Oriģinālajā Zvaigžņu karu triloģijā (1977, 1980 un 1983) Obi-Vana Kenobi lomu izpildīja sers Aleks Giness, kurš pat toreiz neslēpa, ka lielāks mēsls par šo filmu nav iespējams un viņš tajā piedalās tikai tāpēc, ka tur daudz maksā.

Nākamajā gadā uz ekrāniem iznāks kārtējā sāgas epizode - filma Star Wars: Episode VII, ko uzņem režisors Dž.Dž. Abramss. Tajā piedalīsies arī oriģinālo filmu galveno lomu izpildītāji Harisons Fords, Marks Hemils un Kerija Fišere.

Makgregora kontrakts neparedz, ka arī viņam vajadzētu atkal iesaistīties šajā projektā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!