Foto: Vida Press
Netrūkst slavenību, kas publiski atklājušas, kā un cik gadu vecumā zaudējušas nevainību, un tagad šo drosminieku pulciņam pievienojies arī aktieris Makolijs Kalkins, kurš daudziem joprojām sasitās ar mazo Kevinu no filmas "Viens pats mājās" ("Home Alone").

Tiesa, Kalkins jau sen vairs nav nekāds puisītis – aizvadītā gada augustā viņam apritēja 37 gadi. Lai gan bērnībā gūto slavu viņam neizdevās pārvērst žilbinošā aktiera karjerā, slavenību dzīvi atspoguļojošie izdevumi joprojām interesējas par Makolija gaitām, un arī fanu viņam netrūkst.

Nesen Kalkins piedalījies aktrises Annas Farisas veidotajā podkāstā "Anna Faris Is Unqualified", kur aktieris klausītājus pārsteidzis ar vaļsirdīgu atzīšanos, ka viņš nevainību zaudējis 15 gadu vecumā.

Izdevums "People", atsaucoties uz intervijas ierakstu, vēsta, ka Farisas un Kalkina saruna nonākusi līdz tēmai par to, kādā vecumā viņu bērni varētu zaudēt nevainību, lai vecākiem pret to nebūtu pretenziju.

"Kad es to izdarīju, man bija aptuveni 15 gadu. Es domāju, ka tas tad arī būtu mazākais pieļaujamais vecums, ko es spētu pieņemt," atklājis Kalkins, kuram, taisnības labad gan jāsaka, pagaidām nav pēcnācēju.

Vēlāk gan aktieris pajokoja, ka labāk nogaidīt un darīt to tikai pēc kāzām. Savukārt Farisa steidza piebilst, ka pirmā reize parasti sagādājot vilšanos, uz ko Kalkins steidza iebilst.

"Man bija īpaša. Tas nebija nepatīkami vai dīvaini. Tas bija silti un lipīgi, un es jutos apmēram tā: "Sasodīts, tas ir īpatnēji. Vai es visu daru pareizi?"," atklājis Kalkins. Tāpat arī viņš izpaudis vēl citas nianses par savu pirmo seksuālo pieredzi – tovakar esot skanējusi grupas "The Beatles" mūzika un viņš esot iepazinis daudz jaunu smaržu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!