Foto: RIA Novosti/Scanpix
Populārais krievu aktieris un dziedātājs Mihails Bojarskis (attēlā), leģendārās D'Artanjana lomas atveidotājs, nemaz neslēpj, ka nav spējīgs atcerēties, ar cik sievietēm pārgulējis, un nekautrējas palepoties ar saviem sasniegumiem mīlas frontē.

"Es nekad neesmu varējis atteikties ne no šņabja, ne no seksa," kādā nesenā intervijā Krievijas medijiem stāstījis Bojarskis. "Es neesmu svētais. Reizēm trakās jaunības laikos mēs ar draugiem vienā vakarā ne reizi vien ar partnerēm mainījāmies. Bet cik meitenes pēc manis abortu izdarījušas! Bail pat iedomāties. Simtiem!"

Bojarskis visu mūžu bijis precējies ar vienu sievieti - aktrisi Larisu Lupianu, no kuras viņš nekad neesot slēpis savus sānsoļus. "Es pareizi esmu izvēlējies savu bērnu māti. Bet manu iztēli Larisa vairs nekairina. Laikam kļūstu vecs," intervijā atzinis 62 gadus vecais aktieris.

Bojarskis un Lupiana ir divu bērnu vecāki - 1979. gadā piedzima dēls Sergejs, bet 1985. gadā - meita Elizabete Bojarska, kura pati šobrīd ir Krievijā ļoti populāra aktrise.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!