Foto: Reuters/Scanpix
Gaismā nākusi jauna informācija par Holivudas aktieru pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita (abi attēlā) šķiršanos. Tapis zināms, ka izmeklēšana pret Pitu par vardarbību pret bērniem turpināsies vēl vismaz vairākas nedēļas, jo radušās aizdomas, ka viņš savas atvases vairākkārt aizskāris verbāli.

Vēsts, ka Džolija iesniegusi šķiršanās dokumentus, pasauli pāršalca septembra vidū. Vēlāk atklājās, ka pāra starpā jau labu laiku bijušas nesaskaņas, taču pēdējais piliens kausā bijis incidents ģimenes privātajā lidmašīnā, kura laikā Pits esot fiziski un verbāli iespaidojis adoptēto dēlu Medoksu, jo tas iejaucies mammas un tēta strīdā.

Izdevuma "In Touch" rīcībā nonākusi informācija, ka izmeklēšanu par vardarbību pret dēlu, kuru pret Pitu uzsāka Losandželosas Bērnu un ģimenes lietu departaments, bija paredzēts noslēgt līdz oktobra beigām, taču atklājušies jauni fakti, tādēļ lietas izskatīšana tik drīz nebeigsies.

"Izmeklēšana turpināsies vismaz vēl dažas nedēļas," sacījis informators, kurš vēlējies saglabāt anonimitāti.

Tam arī esot nopietns iemesls – Losandželosas Bērnu un ģimenes lietu departamenta pārstāvjiem esot radušās aizdomas, ka Pits jau agrāk vairākkārt izturējies agresīvi pret saviem bērniem un tos verbāli aizskāris.

"Departaments aptaujājis ļoti daudz cilvēku, lai noskaidrotu, vai ir liecinieki tam, ka Breds kādreiz izturējies nepiemēroti. Tāpat tiek meklēti citi, kuriem būtu kāda informācija par viņa darbībām. Iesaistītas arī auklītes, ģimenes apkalpojošais personāls un vēl daudzi citi," sacījis informators.

Atgādinām, ka Džolija pēc šķiršanās vēlas pilnas aprūpes tiesības par sešiem bērniem, no kuriem trīs ir adoptētie, savukārt trīs – pāra bioloģiskie bērni. Ārvalstu mediji vēsta, ka Pits šī gandrīz pusotra mēneša laikā ar bērniem kontaktējies vien divas reizes, un tikšanās notikusi terapeita uzraudzībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!