Foto: Vida Press
Draiskās amerikāņu popzvaigznes un aktrises Mailijas Sairusas faniem ir iemesls skaļi uzgavilēt – publiskajā telpā izplatījušās runas, ka viņa nesen kļuvusi par precētu sievu un slepus salaulājusies ar mīļoto, austrāliešu aktieri Laiemu Hemsvortu.

Izdevums "The Daily Mail", atsaucoties uz austrāliešu slavenību tenku žurnālu "NW", vēsta, ka Sairusa neilgi pirms gadu mijas devusies pie mīļotā ģimenes uz Baironbeju Austrālijā. Savukārt runas par kāzām uzvirmojušas pēc tam, kad kāds manīgs paparaci aizvadītajā nedēļā pāra zeltnešos piefiksējis gredzenus.

Anonīms informators naski apstiprinājis – Sairusa un Hemsvorts kļuvuši par precētu sievu un vīru. "Baironbeja viņiem abiem ir ļoti īpaša vieta. Tā vienkārši likās pareizi," klāstījis zinātājs.

Abi par pāri kļuva 2009. gadā, bet vēlākajos gados vairākkārt šķīrās, atkal sagāja kopā un beigās pat saderinājās, bet 2013. gadā attiecības izjuka un saderināšanās tika atsaukta.

Savukārt 2016. gadā attiecības tika atjaunotas, bet aizvadītā gada sākumā pat uzvirmoja runas, ka mīlētāji apprecējušies. Toreiz gan tās izrādījās tikai baumas. Jāatzīmē, ka nedz Sairusa, nedz Hemsvorts pagaidām nav publiski apstiprinājuši, ka viņi slepus mijuši gredzenus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!