Foto: Vida Press

Aktieriem bieži vien nākas piedzīvot krāšņas pārvērtības un iejusties tēlos, kuros viņus ir gandrīz neiespējami atpazīt, un savas jaunākās lomas ietvaros teju vai neticamas vizuālās izmaiņas piedzīvojusi arī Holivudas skaistule Bleika Laivlija (attēlā).

Lielu ievērību izpelnījušies kadri, kas šomēnes uzņemti filmas "The Rhythm Section" uzņemšanas laukumā Dublinā. Tajos Laivlija, kurai filmā uzticēta galvenā loma, izskatās pavisam svešāda.

Laivlija vairākkārt atzīta par vienu no skaistākajām un vislabāk ģērbtajām aktrisēm Holivudā, savukārt lomas dēļ viņai nācies kļūt par savu pretstatu – nevīžīgu, nošņurkušu sievieti, kura smalka dizainera darinātas somiņas vietā priekšroku devusi plastmasas ķeselītei un izskatās pēc klaidoņa.

Pagaidām gan nav zināms, kad filma iznāks uz lielajiem ekrāniem, savukārt vietnē "IMDb" publiskotā informācija vēsta, ka Laivlija tajā atveido sievieti, kura vēlas atriebties cilvēkiem, kas sarīkojuši lidmašīnas katastrofu, kurā gājusi bojā viņas ģimene. Filmā piedalās arī britu aktieris Džūda Lovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!