Foto: Vida Press
47 gadus vecā kanādiešu aktrise Pamela Andersone (daļēji attēlā) atkal pieķerta ar atsegtu krūtsgalu, un ārvalstu mediji mokās pārdomās, vai tā bijusi nejaušība vai apzināta provokācija.

Andersone ne pirmo reizi zibina savu slaveno krūtsgalu, tādēļ šāds mediju jautājums ir vietā, lai gan šoreiz izskatās, ka pupiņš no zīda naktskrekla apakšas izslīdējis nejauši.

Jebkurā gadījumā katrs incidents ar Andersones krūtsgaliem tiek rūpīgi analizēts medijos un joprojām atrodas milzīga auditorija, kas gatava uz šīm krūtīm skatīties atkal un atkal.

Šoreiz paparaci Andersoni pieķēruši pie Chateau Marmont viesnīcas Sanseta bulvārī Losandželosā, kad viņa iznāca no viesnīcas un iesēdās automašīnā.

Lai gan tikai paši uzticamākie fani Andersoni sauc par labu aktrisi vai vispār aktrisi, viņas karjerā, šķiet, ir pacēlums, jo bijusī Pludmales patruļas zvaigzne šobrīd filmējas pie slavenākā režisora, ar ko viņa strādājusi, - pie Vernera Hercoga.

Nākamajā gadā uz ekrāniem gaidāma Hercoga filma Vernon God Little, kas vēsta par kārtējo slaktiņu vienā no Teksasas vidusskolām, kad kāds skolēns apšāva savus klasesbiedrus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!