Foto: Vida Press

Aktrise Pamela Andersone nesen iesniedza šķiršanās prasību, taču tas nebūt nenozīmē, ka kanādiešu kinozvaigzne ir vīlusies vīriešos, – viņa jau atkal ir cita, turklāt jau pārbaudīta mačo apskāvienos.

Tā kā paparaci Andersoni pieķēruši kopā ar Čaku Zito, ar kuru aktrisei īslaicīgs romāns bija 2007. gadā, ārvalstu mediji nopietni sākuši uztraukties par Andersones patoloģisko noslieci, jo viņa laiku atgriežas pie saviem bijušajiem vīriešiem.

Jau ziņots, ka Andersone nesen apprecējās un nu grasās šķirties no producenta un pokera spēlmaņa Rika Solomona, ar kuru bija precējusies arī no 2007. līdz 2008. gadam.

Taču arī ar abiem iepriekšējiem Andersones vīriem - mūziķiem Kidu Roku un Tomiju Lī - Pamela vai nu precējās, vai vismaz dzīvoja kopā kā minimums divas reizes ar dažu gadu pārtraukumu.

Pati Pamela, šķiet, saprot, ka kaut kas nav labi, tāpēc savā Facebook profilā nesen bija ierakstījusi: "Ko es esmu sastrādājusi? Es taču jau no sākuma zināju, ka tas nav pareizi. Neviens vīrietis nezina, ko ar mani darīt, bet pie tā es vainoju pati sevi."

Jaunais (vecais) Pamelas vīrietis ir 61 gadu vecais Čārlzs "Čaks" Zito - amatieris bokseris, policists, slavenību miesassargs, kaskadieris, baikeru kluba Hell's Angels Ņujorkas nodaļas prezidents.

Plašākai publikai Zito varētu būt pazīstams kā Frenkija Daimondsa lomas atveidotājs seriāla Sons of Anarchy piektajā sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!