Foto: Vida Press

11. februārī Holivudas aktrise Dženifera Anistone (attēlā) svinēja 48 gadu jubileju, un šo īpašo notikumu filmu zvaigzne tuvāko draugu lokā atzīmējusi Meksikā.

Tiesa, sensāciju mednieki ar kamerām nekad nesnauž, un arī Anistones jubileja tiem nav paslīdējusi garām. Vēl jo vairāk – paparaci šoreiz tikuši pie kadru virknes, kurā aktrises jauneklīgais un labi trenētais ķermenis redzams bikini.

Bildes publicētas visos lielākajos ārzemju tabloīdos, un ne tikai mediji, bet arī interneta komentētāji jūsmojuši, cik labā fiziskā formā ir Anistone.

Izdevums "People" vēsta, ka gaviļniece kopā ar draugiem atpūtusies daudzu slaveno un bagāto ļaužu iecienītajā kūrortpilsētā Kabosanlukasā. Viņai atpūtas braucienā piebiedrojies vīrs, aktieris Džastins Terū, kā arī viena no labākajām draudzenēm, aktrise Kortnija Koksa ar mīļoto Džoniju Makdeidu.

"Losandželosā nemitīgi līst, tāpēc Džena bija ļoti priecīga, ka savu dzimšanas dienu varēja atzīmēt saulītē. Viņa izīrējusi savrupnamu pie okeāna. Viņa dievina Kabosanlukasu un kādu laiciņu tur nebija viesojusies. Viņa bija patīkami satraukta par iespēju beidzot izrauties," kāds zinātājs, kurš vēlējies palikt anonīms, klāstījis medijiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!