Foto: Vida Press

Sensāciju medniekiem ar kamerām šis gads iesācies ar guvumu zelta vērtē – tiem pēc ilgāka pārtraukuma izdevies iemūžināt aktrisi Andželīnu Džoliju kopā ar bērniem.

Pērnā gada rudenī pasauli pāršalca vēsts, ka tiek šķirta Džolijas un aktiera Breda Pita laulība. Vēlāk tapa zināms, ka pāra seši bērni dzīvo kopā ar mammu, savukārt tēvam ļauts meitas un dēlus satikt vienu reizi nedēļā terapeita uzraudzībā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Džolija un Pits joprojām nespēj vienoties, kā pēc šķiršanās tiks dalītas rūpes par bērniem, bet vismaz pagaidām meitas un dēli savu ikdienu vada kopā ar mammu.

Gada sākumā Džolija ar atvasēm devusies uz kādu slēpošanas kūrortu Kolorādo, un paparaci izdevies tikt pie ilgi gaidītajiem kadriem, kuros viņa redzama kopā ar atvasēm.

Bildītēs Džolija redzama kopā ar meitu Šilo un dēlu Noksu (visi attēlā), un fotogrāfi trijotni pieķērusi, kad tā devusies nopirkt saldējumu. Tabloīdi steidz ziņot, ka Džolija bijusi ļoti smaidīga un labā noskaņojumā.

Savukārt, kā liecina ziņu virsraksti, Pitam šobrīd klājas čābīgi – kāds tuvs aktiera draugs tabloīdiem stāstījis, ka šis esot bijis Breda "visu laiku sliktākais svētku laiks". Viņam neesot bijusi iespēja svētkos satikt bērnus, un šī iemesla dēļ aktieris pat apraudājies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!