Foto: Vida Press

Pēdējie mēneši Holivudas aktiera Čārlija Šīna (attēlā) dzīvē bijuši visai trauksmaini. Vīrietis, kurš aizvadītā gada nogalē publiski atzinās, ka ir HIV pozitīvs, iekūlies vienā skandālā pēc otra.

Mediju ievērības lokā nonākuši paparaci foto, kuros Šīns šonedēļ iemūžināts Santamonikā. Tabloīdi jūsmojuši, ka ar HIV inficētais aktieris pēc nedienām privātajā dzīvē un daudzajiem skandāliem, kuros pēdējā laikā viņš iepinies, joprojām spējis saglabāt možu garu un veselīgu izskatu.

Tiek vēstīts, ka Šīns Santamonikā ieturējis pusdienas kopā ar kādu paziņu, pēc tam tuvējā kafejnīcā iegādājies kafiju līdzi ņemšanai un savā auto devies uz Malibu, kur atrodas viņa miteklis.

Slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji apbrīnojuši aktiera nesatricināmo un sīksto garu. Tiek ziņots, ka filmu un seriālu zvaigzne bijusi labā omā un nekas nedz Šīna uzvedībā, nedz viņa izskatā nav liecinājis, ka viņam dzīvē iet kā pa kalniem un lejām.

Jau vēstīts, ka Šīnam jārisina domstarpības ar savām abām bijušajām sievām un bērnu mātēm, kurām vīrietis vairs nespēj samaksāt uzturlīdzekļus, jo viņš nonācis naudas grūtībās.

Arī ar bijušo līgavu pornozvaigzni Šīnam nav saglabājušās siltas attiecības – sieviete apgalvo, ka aktieris viņai izteicis nāves draudus.

Tāpat jāpiemin, ka ik pa laikam uzpeld kāds labdaris, kurš atklāj arvien jaunus faktus par aktiera veselības problēmām, savukārt bijušās mīļākās viena pēc otras publiski sūdzās, ka Šīns esot pagalam nešpetns vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!