Foto: Vida Press

Izdevums People aizvadītajā gadā par seksīgāko vīrieti pasaulē atzina austrāliešu aktieri Krisu Hemsvortu (attēlā). Viņa kailais torss sajūsmā licis noelsties ne vienai vien daiļā dzimuma būtnei, taču nesen smukulītis savā Instagram blogā publicējis foto, kurš satraucis daudzus.

Lielākajai daļai Hemsvorts asociējas ar spēcīgo skandināvu dievu Toru, kuru viņš atveidojis vairākās supervaroņu filmās. Austrālietis vienmēr varējis lepoties ar ļoti izteiksmīgu muskuļu reljefu un atlētisku formu, taču pēdējā laikā viņš pamatīgi izdēdējis.

Aktieris padalījies ar bildīti, kurā viņš iemūžināts ar kailu torsu, un foto satraucis daudzus. Attēlā redzams, ka Hemsvorts zaudējis svaru un izkāmējis līdz tādai pakāpei, ka no viņa ādas jau izspiežas kaulu aprises.

Kā foto aprakstā paskaidrojis aktieris, filmas In The Heart of The Sea (Jūras sirdī) veidošanas ietvaros viņam nācies ieturēt drastisku diētu, kura paredzējusi, ka Hemsvorts dienā uzņem tikai aptuveni 500 kaloriju.

Hemsvorta kārnais ķermenis un kuplais sejas apmatojums ne pa jokam satraucis viņa fanus, un bildīte jau kļuvusi par interneta sensāciju - mazāk nekā vienas diennakts laikā tā izpelnījusies vairākus desmitus tūkstošu sarkano sirsniņu un arī milzīgu mediju interesi.

Just tried a new diet/training program called "Lost At Sea". Wouldn't recommend it.. #IntheHeartoftheSea

A photo posted by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on Nov 22, 2015 at 1:56pm PST

Tiesa, fani var uzelpot, jo paredzēts, ka Hemsvorta jaunākā filma, kuras dēļ viņš zaudējis formu, uz lielajiem ekrāniem iznāks decembrī. Iespējams, Hemsvortam līdz tam laikam izdosies uzēst atpakaļ zaudētos kilogramus un atkal kļūt par spēka mitriķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!