Foto: F64

Starp tiem aktieriem, kuri jaunajā sezonā pazuduši no pašmāju teātru štata darbinieku sarakstiem, ir arī Dailes teātra aktieris Jānis Paukštello.

Izskanējuši dažādi minējumi par to, kāpēc Paukštello pārtraucis darba attiecības ar Dailes teātri, bet tagad pats aktieris ieviesis skaidrību.

"Nu, nav man nekādas depresijas, un neviens mani nav atlaidis, kā tagad visur tiek rakstīts un runāts. Teātris mani ir lutinājis! Arī antidepresantus nelietoju – vienīgais antidepresants man ir dziedāšana, un reizēm – savas vājības nekad neesmu slēpis – paceļu glāzīti. Varbūt par daudz reizēm sanāk... Pārējais viss ir pārspīlēts," intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" atklājis aktieris.

Morāli teātri viņš ir pametis jau pēc pērnā gada Ziemassvētku koncerta.

"Man ļoti sāka sāpēt mugura, un pirms diviem gadiem satraumēju avārijā cietušo kāju. Tas viss saistīts arī ar muguras sāpēm. Veselu gadu man bija darba nespējas lapa, un zinu, ko varu izdarīt un ko ne. Tāpēc pieņēmu lēmumu aiziet," skaidrojis Paukštello.

Teātra direktors Andris Vītols aicinājis viņu palikt līdz sezonas beigām, lai varētu atzīmēt Paukštello karjeras 45. gadadienu.

"Tagad esmu 3. grupas invalīds un nekautrējos valkāt ortopēdisko zābaku. Es neesmu tai kategorijā, kas gaidīs, lai dod lomas vai dienu, kad izmetīs no teātra. Man ir savs ceļš ejams, un, kāds tas būs, tāds būs," žurnālam "Privātā Dzīve" atzinis Paukštello.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!