Foto: Vida Press

Piektdien, 6. maijā, 55 gadu jubileju atzīmē viens no pievilcīgākajiem un sieviešu iemīļotākajiem aktieriem – skaistulis ar sirmajiem deniņiem Džordžs Klūnijs.

Klūnijs ir viens no tiem Holivudas spīdekļiem, kuri slavu un panākumus kinoindustrijā likuši lietā, lai savaldzinātu vienu sievieti pēc otras. Viņa draudzeņu un mīļāko saraksts ir garš, bet DELFI Izklaide piedāvā iepazīties ar piecām zīmīgākajām Klūnija dzīves sievietēm.

Svarīgākā sieviete Džordža dzīvē

Foto: Vida Press
Mēdz teikt, ka katra vīrieša dzīvē svarīgākā sieviete ir viņa māte, tāpēc šajā sarakstā būtu grēks neiekļaut Klūnija mammu Ninu (abi attēlā).

Pasaulē viņa nākusi kā Nina Brūsa Vorena un ar savu daili apbūrusi gan jaunībā, gan vēlākajos gados.

Arī tagad, kopā ar dēlu dažkārt apmeklējot svinīgus pasākumus, viņa valdzina ar mirdzošajām acīm un jauneklīgo izskatu, dažam labam pat liekot mulst – sieviete izskatās kā sava dēla vienaudze.

Ninas skaistums savulaik atzinīgi novērtēts arī oficiāli – viņa kronēta par Ohaio skaistumkaralieni.

1959. gadā 20 gadus vecā daiļava apprecējās ar žurnālistu, TV "seju" Niku Klūniju, ar kuru bija iepazinusies skaistumkonkursā – viņš vērtēja meitenes, starp kurām bija arī Nina. Divus gadus vēlāk šajā savienībā pasaulē nāca mazais Džordžs.

Trauma uz visu mūžu...gandrīz

Foto: Vida Press

Kad Klūnijs pirms pāris gadiem paziņoja par saderināšanos ar daiļo Amalu, daudzi teica – beidzot kādai ir izdevies viņu savaņģot. Izrādās, Amala nebūt nebija pirmā. Ne visi zina un atceras, ka Klūnijs jau ir bijis precējies.

Viņa pirmā sieva bija kino un TV aktrise Talija Balzama (abi attēlā). Šī laulība tika noslēgta 1989. gadā Lasvegasā, bet ilgs mūžs tai nebija – abi šķīrās 1993. gadā.

Pēc šķiršanās Klūnijs bija publiski paudis apņemšanos vairs nekad neatkārtot šādu kļūdu. Tam bija divi iemesli. Viņu bija nomocījusi bijušās sievas alkatība šķiršanās laikā, kā arī nepilnu četru gadu laikā vīrietis bija pārliecinājies – laulība nav radīta viņam.

Turpmākos 20 gadus gan fani, gan aktiera bijušās un prese nebeidza spriedelēt – vai patiesi Klūnijs vairs nekad neapprecēsies –, un līdz pat 2014. gadam pat lielākie optimisti jau bija atmetuši cerības slavenā aktiera pirkstā kādreiz vēl ieraudzīt laulību gredzenu.

Mīļākā aizgāja, cūka palika

Foto: AFP/Scanpix

Zvaigznes mēdz satikties ar zvaigznēm, un arī Klūnija dzīvē netrūkst slavenu sieviešu. Viena no pazīstamākajām Klūnija bijušajām ir aktrise Kellija Prestona (attēlā), ar kuru viņš astoņdesmito gadu beigās satikās 14 mēnešus.

To, cik Kellija Džordžam bijusi dārga, apliecina neparastā dāvana, ko aktieris pasniedzis mīļotajai – Vjetnamas cūka Makss. Tiesa, pēc šķiršanās Klūnijs izvēlējās ruksi paturēt pie sevis un par to rūpēties.

Pēc šķiršanās Prestona ilgi neskuma un uzsāka attiecības ar Čārliju Šīnu. Šīs attiecības gandrīz beidzās traģiski – Šīns viņai nejauši iešāva rokā un drīz vien abi pašķīrās.

1991. gadā Prestona apprecējās ar citu Holivudas skaistuli Džonu Travoltu, un abi kopā ir vēl tagad, kas skarbajā šovbiznesa pasaulē ir neraksturīgi ilga laulība.

Itāļu daiļava ar sapni par ģimeni

Foto: Reuters/Scanpix

2009. gadā Klūnijs sāka romāniņu ar itāliešu modeli Elizabeti Kanalisu (abi attēlā). Žilbinošā itāliete un pievilcīgais aktieris bija kārs kumosiņš gan paparaci, gan preses fotogrāfiem sarkano paklāju pasākumos, un abi attaisnoja cerības – tik skaists pāris sen nebija redzēts.

Jau šķita, ka Elizabetei izdosies lauzt Džordža apņemšanos nekad vairs neprecēties, bet viņas cerības bija veltas – pēc diviem gadiem mīlasstāsts, kas bija sācies Romā, beidzās.

Pats Klūnijs intervijās tolaik skaidrojis, ka viņa attiecības ilgst vidēji divus līdz trīs gadus ne bez iemesla – pienāk brīdis, kad viņa mīļotās vēlas vairāk, bet aktieris karjeras un aizņemtā darba grafika dēļ nav gatavs viņām to sniegt.

Kanalisa, sapratusi, ka viņas dēļ Džordžs nemainīsies, medijiem skaidroja, ka nav varējusi turpināt attiecības ar cilvēku, kurš katru reizi, atverot muti, atkārto, ka nevēlas nedz precēties, nedz bērnus, jo ģimene ir viens no lielākajiem viņas dzīves sapņiem.

Starp citu, Elizabetei izdevies to īstenot – pirms diviem gadiem viņa apprecējās ar ortopēdijas ķirurgu un pērn laida pasaulē meitiņu.

Daiļā advokāte ar krampi

Foto: AP/Scanpix

Britu advokāte Amala Alamudina pirms diviem gadiem kļuva par vienu no apskaustākajām sievietēm pasaulē – viņai bija izdevies panākt, ka iekārojamais vecpuisis pārdomā un tomēr nolemj savu dzīvi saistīt ar vienu sievieti, un 2014. gada rudenī Venēcijā skanēja kāzu zvani.

Amala ir dzimusi Beirutā, studējusi Oksfordā un strādā par juristi. Viņas specializācija ir starptautiskās tiesības, un Amalas klientu vidū bijis WikiLeaks dibinātājs Džulians Asanžs un bijusī Ukrainas premjerministre Jūlija Timošenko.

To, vai šis būs stāsts no sērijas "līdz nāve mūs šķirs", rādīs laiks, bet pagaidām, šķiet, nekas neaizēno skaistā pāra laimi.

Viņi kopā apmeklē dažādus pasākumus, piedalās labdarības projektos un bauda brīvdienas, un pat vienmēr uzmanīgajiem ārvalstu tabloīdiem līdz šim nav izdevies "uzrakt" kaut ko, kas šo savienību liktu apšaubīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!