Foto: Vida Press

Viens no šī brīža karstākajiem tematiem pasaules šovbiznesā ir Holivudas slavenākais pāris, aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits, kuri nolēmuši šķirties. Preses uzmanības centrā, pašai negribot, nonākusi arī Pita bijusī sieva – aktrise Dženifera Anistone (abi attēlā).

Laika posmā no 2000. līdz 2005. gadam Anistone bija oficiāli precējusies ar Pitu, un daudzi joprojām uzskata, ka šī savienība pajuka, jo Džolija viņai nekaunīgi nocēla vīru.

2005. gadā uz lielajiem ekrāniem iznāca filma "Smita kungs un kundze" ("Mr. & Mrs. Smith"), kurā galvenās lomas atveido Pits un Džolija. Abi jau uzņemšanas laukumā uzsāka romānu – laikā, kad Breds vēl nebija oficiāli izšķīries no Anistones.

Lai gan Pits savulaik paskaidroja, ka viņa un Anistones attiecībās bijusi plaisa un nesaskaņas, vēl pirms viņš iepazinies ar Džoliju, sabiedrībai daudz labāk tomēr patika tabloīdu plaši tiražētā versija par Andželīnu-laulības postītāju, Bredu-sievas krāpēju un Dženiferu-pievilto cietēju.

Ilgu laiku Anistone tika dēvēta par nelaimīgo un pievilto līgavu, kā Holivudas lielāko neveiksminieci mīlas dzīvē. Tiesa, aizvadītajā gadā viņa tomēr beidzot apprecējās. Par kinozvaigznes vīru kļuva aktieris Džastins Terū.

Jāatzīmē, ka šo gadu laikā seno mīlas trīsstūri starp Pitu, Džoliju un Anistoni tabloīdi ik pa laikam pamanījušies atkal izcelt gaismā un atgādināt. Tagad, kad pasauli pāršalkusi vēsts par pāra šķiršanos, tikai likumsakarīgi, ka daudzi trīc nepacietībā uzzināt, ko domā Pita bijusī sieva.

Taisnības labad gan jāsaka, ka Anistone nekādu publisku un oficiālu komentāru nav sniegusi, turklāt diez vai tas arī būtu vajadzīgs, bet, kā jau tas nereti notiek, arī šoreiz uzradušies tādi, kas visu zina labāk.

Kāds tuvs Anistones paziņa tenku izdevumam "Page Six" pastāstījis, ka viņa jau no sākta gala esot jutusi, ka Džolija un Pits nepaliks kopā uz mūžiem, jo Andželīna manipulējot ar cilvēkiem.

Tiesa, Anistone domājusi, ka pāris izšķirsies, jo Džolija uzsāks dēku ar kādu citu vīrieti, taču šis scenārijs šoreiz esot izpalicis.

Anistone viņu šķiršanos esot nodēvējusi par karmu – abiem beidzot esot nācis atpakaļ tas, ko pārītis savulaik licis pārciest viņai. Aktrise izjūtot nelielu gandarījumu, ka viss tā izvērties.

Tiesa, viņai joprojām ļoti rūpot bijušais vīrs, tādēļ tajā pašā laikā Pita viņai esot nedaudz žēl. Taču tas viņai neliedzot ar savu draudzeni Kortniju Koksu saskandināt un iedzert par šo notikumu.

Savukārt interneta huligāniem gan neviena nav žēl – sociālos tīklus burtiski pārpludinājuši dažādi jociņi par to, kāda varētu būt Anistones reakcija, kad viņa uzzina par Pita un Džolijas šķiršanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!