Foto: Vida Press/Kadrs no video

Lai gan daudzi joprojām naivi cer, ka Holivudas spīdekļi Andželīna Džolija un Breds Pits pēkšņi paziņos, ka nolēmuši glābt savu laulību, viss liecina, ka abi nemaz negrasās atjaunot attiecības. Jaunākie ziņu virsraksti vēsta, ka Pita simpātijas izpelnījusies kāda skaista un gudra sieviete.

Slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "Page Six" šonedēļ ziņo, ka Pits daudz laika pavada kopā ar Izraēlā dzimušo amerikāņu arhitekti Neriju Oksmani.

Anonīms informators klāstījis, ka aktierim ar 42 gadus veco sievieti esot izveidojusies ļoti cieša saikne. Abus kopā esot savedusi interese par dizainu un arhitektūru.

"Viņu abu kaislība ir arhitektūra, dizains un māksla," klāstījis zinātājs, kura atklāsmes zibenīgi pārpublicējuši arī citi tabloīdi, steidzot visiem pavēstīt, ka Pita sirds vairs neesot brīva un viņš uzsācis jaunas attiecības.

Aktiera pārstāvis no sīkākiem komentāriem atturējies. Savukārt kāds cits tuvs kinozvaigznes draugs, kurš vēlējies palikt anonīms, apgalvojis, ka Breda un Nerijas attiecībām nepiemītot romantisks raksturs. "Viņi ir tikai draugi," apgalvojis zinātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!