Foto: Reuters/Scanpix

Joprojām nerimst interese par Holivudas aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita (abi attēlā) šķiršanos. Atklājusies jauna informācija par to, kā pāris dala aprūpes tiesības par sešiem bērniem.

Allaž modrais tabloīds "TMZ" steidz ziņot, ka Losandželosas Augstākā tiesa šonedēļ noraidījusi Breda Pita lūgumu paturēt slepenībā šķiršanās un bērnu aizbildniecības lietas tiesu dokumentus.

Pits savu lūgumu bija pamatojis ar vēlmi pasargāt meitas un dēlus. Savukārt Džolijas aizstāvji pauduši nostāju, ka patiesībā viņš šādi mēģina pasargāt pats sevi, lai gaismā nenāktu sīkākas detaļas par nesen notikušo izmeklēšanu par aktiera iespējamo vardarbību pret bērniem.

Atgādinām, ka izmeklēšana pret Pitu tik pārtraukta novembra beigās.

Pāra seši bērni šobrīd atrodas Džolijas aprūpē, savukārt pirms vairākām nedēļām aktieri parakstīja vienošanos, ka Pitam ļauts viņus satikt tikai terapeita uzraudzībā.

Šonedēļ atklātībā nonākuši tiesu dokumenti, kas apliecina, ka Pitam ir tiesības ar bērniem tikties vienu reizi nedēļā. Vienas sesijas ilgums ir no 30 līdz 60 minūtēm, un process notiek terapeita uzraudzībā.

Terapeits arī noteic, kad un kur notiks Pita tikšanās ar bērniem. Tiesa, "TMZ", atsaucoties uz publiskotajiem dokumentiem, vēsta, ka tēvs vēlas panākt, lai viņš ar meitām un dēliem var tikties biežāk.

Savukārt Džolijas aizstāvji noraidījuši Pita lūgumu, un aktrises advokāte Laura Vasere uzskata, ka Breda komanda pilnībā ignorē terapeita viedokli par to, kā šobrīd vispareizāk rīkoties bērnu interesēs.

Atgādinām, ka Džolija šķiršanās dokumentus iesniedza septembrī. Ārvalstu mediji vēsta, ka bērnu aprūpes tiesību dalīšana kļūst arvien netīrāka – pāris nespēj panākt vienošanos un rast kompromisu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!