Foto: DELFI

Pēdējā laikā arvien biežāk sabiedrībā zināmi cilvēki pievēršas biznesam, un tagad viņu pulciņam pievienojies arī pašmāju slavenākais lesbiešu pāris – aktrise Ieva Pļavniece ar draudzeni Anamiku Goldbergu (abas attēlā) nodibinājušas pašas savu restorānu - naktsklubu.

Ievas un Anamikas biznesa partnere ir kāda sieviete vārdā Nona Brikmane, kurai, kā liecina tīmeklī pieejamā informācija, jau ir pieredze ēdināšanas biznesā, un restorāns, kuram dots nosaukums Happy Days&Nights, atrodas Rīgā, Martas ielā 10.

Kā liecina restorāna - naktskluba oficiālajā Facebook lapā pieejamā informācija, tas savas durvis apmeklētājiem vēris 9. aprīlī, bet nedēļas nogalē izklaides iestādē jau aizvadīta pirmā diskotēka pieaugušajiem, kas, kā liecina restorāna pārstāvju publicētie foto, izpelnījusies visai lielu apmeklētību.

Jāatzīmē, ka restorāns - naktsklubs savas durvis apmeklētājiem vēris bez liekas pompozitātes un sarkanās lentes pārgriešanas, un iestādes īpašnieces iztikušas bez liekas zīmēšanās un mediju pārstāvju klātbūtnes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!