Foto: Vida Press

Par vienu no šonedēļ visvairāk apspriestajām kinozvaigznēm kļuvusi Dženifera Lourensa, kura pēdējās dienās jau divas reizes pamanījusies pārsteigt ar vizuālo dotumu izrādīšanu atklātos tērpos.

Nedēļas sākumā Londonā Eiropas pirmizrādi piedzīvoja trilleris "Red Sparrow" ("Sarkanais zvirbulis"), kurā Lourensa atveido galveno lomu. Filmas demonstrēšanā Holivudas zvaigzne saviem faniem nelika vilties – viņa sajūsmināja ar drosmīgu kleitu.

Dienu vēlāk Lourensa ar filmas kolēģiem piedalījusies preses konferencē, kur atkal apžilbinājusi ar iespaidīgu tērpu – modes nama "Versace" darinājumu, kas apveltīts ar dziļu šķēlumu un pikantu dekoltē izgriezumu.

Tiesa, Lourenas izvēlētais tērps raisījis pretrunīgu novērtējumu. Kā vēsta ārzemju mediji, daudzus satraucis tas, ka aktrise, spītējot aukstumam, pozējusi fotogrāfiem teju puskaila, kamēr viņas vīriešu kārtas kolēģi bijuši pilnībā apģērbti un sildījušies zem mēteļiem.

Sociālo tīklu lietotāji pauduši satraukumu, ka šis esot kārtējais piemērs tam, ka Holivudas daiļā dzimuma zvaigznes tiekot pārlieku seksualizētas, un satraukums bijis tik liels, ka diskusijās iesaistījusies arī pati Lourensa, steidzot nomierināt tos, kuri uzskata, ka kāds viņai teju ar varu spiedis ģērbties tik atklāti, vēsta BBC.

"Tas ir ne tikai pilnīgs absurds, bet es arī jūtos ļoti aizvainota. Šī "Versace" kleita ir pasakaina, un jūs tiešām domājat, ka es šo krāšņo tērpu piesegšu ar mēteli vai šalli?" "Facebook" tīklā vēstījusi Lourensa.

Kā norādījusi aktrise, viņa ārā aukstumā esot pozējusi tikai aptuveni piecas minūtes, un viņa to būtu darījusi arī tad, ja būtu snidzis sniegs, jo "es mīlu modi un tā bija mana izvēle".

"Tas ir seksisms, tas ir smieklīgi, tas nav feminisms," to, ka tik daudzi satraukušies par viņas tiesībām piesegties, komentējusi Lourensa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!