Foto: Vida Press

Venēcijas filmu festivāla ietvaros gaismā nācis patīkams pārsteigums – aktrise Natālija Portmena (attēlā) ir bērniņa gaidībās. Kinozvaigzne uz sarkanā paklāja žilbinājusi baltā vakarkleitā, kas ļāvusi novērtēt sievietes nelielo grūtniecības vēderiņu.

Ceturtdien festivālā pirmizrādi piedzīvojusi filma "Planetarium", kurā galvenās lomas atveido Portmena un Džonija Depa meita Lilī-Rouza Melodija. 35 gadus vecās aktrises auguma aprises vedinājušas domāt, ka viņa ir gaidībās.

Lai gan nedz aktrise, nedz viņas vīrs, franču dejotājs un horeogrāfs Bendžamins Milpjē, pagaidām nav apstiprinājuši, ka viņu ģimenē gaidāms pieaugums, vairāki pāra draugi izdevumam "People" apliecinājuši, ka Portmena ir gaidībās.

Atgādinām, ka Portmena un Milpjē apprecējās 2012. gadā. Pāris jau audzina abu kopīgo dēliņu Alepu, kuram šovasar apritēja pieci gadiņi.

Jau vēstīts, ka tad, kad pasaulē nāca pāra pirmais bērns, Portmena un Milpjē vēl nebija apprecējušies. Tas ne pa jokam sadusmoja amerikāņu politiķi Maiku Hakabiju.

Viņš publiski kritizēja aktrisi par lepošanos ar ārlaulības bērna gaidībām. Politiķis uzskatīja, ka tas negatīvi ietekmē sabiedrību un rada iespaidu, ka bērna dzemdēšana bez laulībām ir norma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!