Foto: Vida Press

1995. gada sākumā aktrise Andželīna Džolija (attēlā) tikai mērķēja uz savu pirmo lielo lomu filmā Hackers, taču jau toreiz 19 gadus vecā skaistule pozēja visai provokatīvās foto sesijās.

Viena no šīm foto sesijām, kuras autors ir Losandželosas fotogrāfs Marsels Indiks, tikai tagad pirmo reizi ir pieejama arī plašākai publikai.

Šajās gandrīz 20 gadus vecajās fotogrāfijās redzams, ka pavedinošā Andželīna it nemaz nekautrējas no kamerām, atkājot pirmos no saviem šobrīd jau teju neskaitāmajiem tetovējumiem.

Filma Hackers Džolijas dzīvē izrādījās ļoti būtiska: pēc tās iznākšanas uz ekrāniem sākās izrāviens viņas pašas karjerā, turklāt filmēšanas laukumā viņa iepazinās ar savu pirmo vīru - aktieri Džoniju Lī Milleru.

Tagad, gandrīz 20 gadus vēlāk, ārvalstu mediji vēsta par vēl kādu ar hakeriem saistītu notikumu - proti, producenta Skota Rudina un Sony Pictures valdes priekšsēdētājas Eimijas Paskālas elektroniskā pasta sarakstes nopludināšanu.

Tajā abi kino darboņi neglaimojoši izsakās par Džoliju, saucot viņu par "ļoti nopietni aptrakušu" un "izlutinātu dāmīti ar minimālu talantu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!