Foto: Mango

Aktieris un divu meitu tēvs Intars Rešetins (attēlā) ir spilgts ne tikai uz skatuves – arī privātajā dzīvē viņš izceļas ar īpašu oriģinalitāti. Mākslinieks izvēlējies abām savām meitiņām iedot vienādus vārdus, abas mazulītes nosaucot par Marijām.

Aktieris ir tētis divām meitiņām - Elīzai Marijai, kura šopavasar beidz otro klasi, un bērnudārzniecei Grētai Marijai, kurai tūlīt būs trīs gadiņi.

Kā intervijā žurnālam Ieva atklājis aktieris, viņš abām meitenēm ielicis vienādus otros vārdus, jo vārds Marija esot stiprs. "Dievmāte ir Marija, mana vecmāmiņa bija Marija. Mēs viņai bijām kupls mazbērnu pulks, taču no visiem mazbērniem bija divi mīlulīši - mana māsīca Ineta un es.

Tēva māte man bija ļoti mīļa, un Marija būs vārds, kas paliks manām meitām un vienos abas māsas, kad viņām kādreiz mainīsies uzvārds," neparasto izvēli argumentējis Rešetins.

Aktieris intervijā paudis nožēlu, ka viņam vēl nav dēla, kas turpinātu Rešetinu uzvārdu, kā arī izkratījis sirdi par to, ka aizņemtības dēļ viņam atliek ļoti maz laika ģimenei, kas pašam aktierim dziļi sāp.

"Reizēm arī man gribētos to dupsīti bērnam nomazgāt, ne tikai bučiņu iedot, pārbraucot vēlā vakarā mājās. Arī es gribu piedalīties viņu dzīvē. Arī es kādreiz gribu tikt uz savu bērnu koncertu, kad viņas dejo, dzied. Vai dzirdēt, kā viņas spēlē klavieres.

Un tas man rada diskomfortu, kad to nevaru. Esmu domājis, ka man savā dzīvē kaut kas jāmaina. Profesionālā ziņā tāda stabila pamata man nav," žurnālam Ieva aktiera profesijas sāpīgos aspektus atklājis Rešetins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!