Tautā iemīļotais aktieris Rūdolfs Plēpis (attēlā), kurš pēc vairākkārtīgiem mēģinājumiem uzveikt alkohola atkarību pagājušā gada nogalē ziņoja, ka beidzot izrāvies no zaļā pūķa ķetnām, pieņēmis pavisam drosmīgu izaicinājumu un filmējies vīnotavas reklāmā.

Reklāmā Plēpis iejuties mafija krusttēva lomā, kurš iesaka nobaudīt populārā itāļu dziedātāja Al Bano vīnotavā pieejamos gardumus savam pēctecim. Populārais aktieris godam iemieso īstu mafiozo - tērpies elegantā uzvalkā, aktieris kūpina cigāru un aplaimo skatītājus ar cienīgām grimasēm. Reklāmas rullīša noslēgumā Plēpis "pārvēršas" par simpātisku jaunu sievieti.

Pie Plēpja miesassarga lomas ticis muskuļotais Lauris Gabrāns, kuru skatītāji labi pazīst no seriāla Ugunsgrēks, kur Lauris jau ilgstoši atveido uzticamo Vadima rokaspuisi.

Aktiera fanus varētu satraukt fakts, ka mākslinieks, kurš tik ilgi cīnījies ar zaļo pūķi, piekritis reklamēt iestādi, kas pazīstama ar īpaši bagātīgu vīnu klāstu. Satraukumam nav pamata - reklāmas laikā glāze Plēpja priekšā stāv tukša un aktieris par to neizrāda ne mazāko interesi.

.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!