Kannās šobrīd norisinās ikgadējais kinofestivāls, un par vienu no spilgtākajām šī prestižā pasākuma apmeklētājām kļuvusi meksikāņu izcelsmes aktrise Salma Haijeka (attēlā), kura visus apžilbinājusi ar savu krāšņo dekoltē.

48 gadus vecā aktrise vairākkārt iekļuvusi pasaules seksīgāko sieviešu topos un dažādās aptaujās atzīta par vienu no iekārojamākajām sievietēm uz Zemes, un viņa kārtējo reizi attaisnojusi uz sevi liktās cerības, iepriecinot festivāla viesus ar visai iespaidīgu iznācienu uz sarkanā paklāja.

Aizvadītās nedēļas nogalē, apmeklējot romantiskās drāmas Kerola (Carol) pirmizrādi, Salma bija tērpusies ceriņkrāsas kleitā ar ievērojamu dekoltē izgriezumu, kurš visā krāšņumā izcēla aktrises brangās un sievišķīgās krūtis.

Savu tērpu aktrise bija papildinājusi arī ar smalku kaklarotu, kas vēl jo vairāk izcēla Haijekas dabas dotos labumus, un lieki teikt, ka Salmas dekoltē ātri vien kļuvis par vienu no apspriestākajiem festivāla pēdējo dienu notikumiem.

Tiesa, stila pazinēji un modes kritiķi īpaši uzsvēruši, ka populārajai Holivudas aktrisei izdevies nepārkāpt trauslo robežu starp gaumi un bezgaumību, un festivāla apmeklētājiem parādīt gana daudz, tajā pašā laikā saglabājot noslēpumainību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!