Foto: Vida Press

Pirms aptuveni diviem gadiem Holivudas spīdekļa Denisa Kveida sirdi iekaroja latviešu izcelsmes modele Santa Auziņa, kura par viņu ir 32 gadus jaunāka. Šopavasar beidzot oficiāli šķirta aktiera 14 gadus ilgusī laulība ar trešo sievu Kimberliju.

Slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "People" ziņo, ka Kimberlija šķiršanās dokumentus iesniegusi 2016. gadā. Aptuveni ap to pašu laiku, kad Kveids sāka tikties ar Auziņu.

Divus gadus vēlāk – šopavasar – laulība šķirta oficiāli. Tapis zināms, ka Kveids bijušajai sievai izmaksās vienreizēju kompensāciju divu miljonu ASV dolāru apmērā. Tāpat arī Kimberlijai pienākas viens miljons dolāru par vienošanos, kas noslēgta saistībā ar pāra kopīgajiem īpašumiem.

Savukārt uzturlīdzekļos par abu kopīgajiem bērniem aktieris bijušajai laulātajai draudzenei katru mēnesi maksās teju 14 tūkstošus dolāru. Tiesa, šī summa var pieaugt, ja Kveida gada ieņēmumi pārsniegs 1,3 miljonus ASV dolāru.

Kveidam ar Kimberliju ir divi kopīgi bērni – dvīņi Tomass un Zoja. Tāpat arī Kveidam ir dēls Džeks, kurš nācis pasaulē viņa otrajā laulība ar amerikāņu aktrisi Megu Raijenu

64 gadus vecā Kveida īpašumā paliks lielākā daļa automašīnu – "Land Rover" džips, 2012. gada izlaiduma "Mercedes" un 2013. gadā ražota "Honda". Savukārt Kimberlijai tiks 2014. gada izlaiduma "Mercedes", vēsta "People". Arī ģimenes savrupnams Teksasā paliks Kveida īpašumā.

Jau vēstīts, ka Santa, kura ir dzimusi Monreālā, Kanādā, ir bijusi precējusies ar uzņēmēju no Ekvadoras, un vienmēr modrais izdevums "Radar Online" 2016. gada rudenī vēstīja, ka tieši Kveida dēļ viņas laulība izjukusi. Anonīms avots zināja stāstīt, ka viņas laulībā pasaulē nākušas divas meitiņas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!